en-USnl-NL

Missie & Visie ABC logistics

Missie

ABC Logistics biedt een totaalpakket aan logistieke diensten aan.
We onderkennen het grote belang van betrouwbaarheid in de wereld van versproducten. Daarom streven we naar maximale betrouwbaarheid in onze bedrijfsprocessen: we werken klantgericht en leveren de afgesproken kwaliteit.
Dat doen we in nauwe samenwerking met partnerbedrijven die loyaal zijn, en die daardoor onze continuïteit maximaliseren. Daarbij verliezen we niet uit het oog dat logistieke diensten heel efficiënt moeten worden uitgevoerd. We werken op een duurzame manier waarin we respect tonen voor mens, milieu en maatschappij.


Visie

De wereld van groenten en fruit verandert snel. Consumenten worden kritischer, retailers veeleisender. Een van de belangrijkste schakels in dat proces is de logistiek. ABC Logistics is zich bewust van die cruciale positie. We zijn de schakel tussen teler en retailer.
In onze visie wordt die sleutelrol de komende jaren alleen nog maar belangrijker. Juist voor retailers is 'vers' een categorie waarin zij zich kunnen onderscheiden. Een logistieke dienstverlener die flexibel en klantgericht kan inspelen op veranderende klantwensen, tegen een marktconforme prijs, kan het verschil opleveren ten opzichte van de concurrentie.

Die positie willen we de komende jaren verder versterken. Daarvoor beschikken we over alle mogelijkheden:
  • Een centrale ligging in het hart van een van de grootste productiegebieden van groenten in de wereld
  • Een efficiënte organisatie die het gehele logistieke spectrum bestrijkt
  • Betrouwbare partners die onze ideeën delen en onze aanpak versterken
  • Een stabiele organisatie die financieel gezond is om toekomstige uitdagingen aan te kunnen pakken