en-USnl-NL

De vacatures van ABC Logistics

Bij ABC Logistics spelen we een belangrijke rol in de logistiek van groenten en fruit. Daar horen ook functies op verschillende niveaus bij. Van heftruckchauffeur tot planner, van administratief medewerker tot orderpicker. We maken een gezonde groei door. Daarom kunnen we regelmatig nieuwe medewerkers gebruiken. Mensen die passen bij ons bedrijf: flexibel, betrouwbaar en slagvaardig. Jij misschien?

Wat we je te bieden hebben
  • Een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
  • Ruimte voor je eigen initiatief
  • Veel mogelijkheden bij een bedrijf dat volop in de groei is
  • Een hecht team collega's die elkaar motiveren
  • Een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures


Open sollicitatie

Ben je wel enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Maar staat er nu geen baan bij die je aanspreekt? Ook dan willen we graag weten wie je bent. Misschien is er op een later moment wél een mogelijkheid om je aan een baan te helpen.

Stuur ons daarom een korte motivatie met je cv. Dan bewaren we die 6 maanden lang in onze portefeuille. Ontstaat er in die maanden een vacature die bij jou zou kunnen passen? Dan nemen we vrijblijvend contact met je op. Stuur je sollicitatie naar info@abclogistics.nl.

Je stage bij ABC Logistics

Volg je nog een opleiding? Dan is het goed om te weten dat ABC Logistics een erkend leerbedrijf is voor mbo- en hbo-opleidingen. Door de breedte van ons werkterrein kun je met veel studierichtingen terecht. Voor stagiairs ruimen we graag een plaats in. Meer weten? Vraag ernaar bij je stagebegeleider op school.