en-USnl-NL

ABC Logistics is onderdeel van de Best Fresh Group, een groep van bedrijven ontstaan vanuit Valstar Holland, opgericht in 1928. Elk lid van de groep is een onafhankelijk bedrijf met een eigen specialisme. De kernactiviteiten bestaan uit handel, teelt en logistiek. We leveren een totaal assortiment in verse groenten en fruit en de groep heeft ca. 400 fte. in dienst.


ABC Logistics is de specialist in distributie van verse groente en fruit. Van binnenkomst tot en met het export gereed maken van de producten; de medewerkers regelen het met expertise en deskundigheid. ABC Logistics beschikt over zo'n 20.000 m2 loods oppervlakte en een eigen wagenpark. We zijn gevestigd in het Westland, dé Greenport van Nederland, en we hebben twee nevenlocaties (Breda en Venlo).


Op dit moment zijn wij per direct op zoek naar een:


Administratief medewerker productie

Fulltime - Standplaats Poeldijk


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratie van Valpak, de verpakkingsafdeling binnen ABC Logistics. Binnen Valpak worden dagelijks duizenden producten ingepakt en uitgezocht zodat klanten altijd de beste kwaliteit ontvangen in de verpakking van hun keuze. Jij zorgt ervoor dat de juiste stickers op de verpakkingen komen en deze draai je uit met behulp van een labelmaker. Vanwege de grote diversiteit aan verschillende AGF-producten, verpakkingen, klanten en prijsafspraken is dit nog best een complex klusje waarin een goed geheugen en nauwkeurigheid erg van pas komen.

Het team van Valpak bestaat uit een vaste groep medewerkers en een grote flexibele schil aan uitzendkrachten, omdat de hoeveelheid werk per dag kan verschillen. In deze functie werk je in een kantoor midden in het warehouse, zodat je altijd dichtbij de operatie bent.

Je start in de ochtend tussen 07:00-08:00 uur en je eindigt tussen 17:00-18:00 uur, waarbij je met elkaar afstemt wie er eerder/later begint. Verder werk je eens in de 4 weken een ochtenddienst op zaterdag van 07:00-12:00.


Taken en verantwoordelijkheden:
 • Het nakijken en indien nodig corrigeren van de orders en het controleren van de berekende tarieven, zodat de productie aan het werk gaat met de juiste informatie
 • Het verwerken van eventuele voorraadcorrecties na productie
 • Het invoeren en uitdraaien van de stickers voor alle verschillende producten en verpakkingen
 • Afstemmen met de commerciële afdelingen, zowel via het systeem als telefonisch
 • De dagelijkse planning doorsturen en afstemmen met de uitzendbureaus, zodat we met een juiste bezetting staan
 • Eventueel helpen bij de productie indien het rustig is op de administratie

Gevraagde kennis en ervaring:
 • Minimaal MBO-werk en denkniveau
 • Bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke administratieve functie
 • Ervaring in het werken met ERP-systemen is een pre, behendig met de pc
 • Communicatief vaardig
 • Een goed geheugen voor het onthouden van bijvoorbeeld productspecificaties en prijsafspraken
 • Accuraat, ook in hectische omstandigheden waarbij er regelmatig mensen aan je bureau staan

Wat wordt geboden:

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met betrokken medewerkers. Als echt Westlands bedrijf heerst er een sfeer van gedrevenheid en hard werken, de interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van groente en fruit.


Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van leeftijd en ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij aanvang wordt een contract voor bepaalde tijd geboden, met kans op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Binnen ABC Logistics en de Best Fresh Group is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien.


Enthousiast geworden?

Graag ontvangen we jouw sollicitatie middels een beknopte motivatie + CV op suzanna.strampraat@bestfreshgroup.com. Wanneer je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Suzanna op het telefoonnummer 0174-530806.


Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.