en-USnl-NL

ABC Logistics is onderdeel van de Best Fresh Group, een groep van bedrijven actief in de internationale handel in verse groenten en fruit. Jaarlijks verhandelen wij zo’n 150 miljoen kilo groente en fruit; van de oer-Hollandse komkommer, tot een exotische passievrucht. De groep heeft ca. 400 medewerkers in dienst en is gevestigd in het Westland, dé Greenport van Nederland.


Binnen de groep is ABC Logistics verantwoordelijk voor alle logistieke handelingen; vanaf het ophalen van producten bij telers, tot het ontvangen en inklaren van containers uit verre bestemmingen, tot het gereed maken en transporteren van orders voor de supermarkt.

Vanwege de groei van onze onderneming hebben wij meerdere parttime vacatures beschikbaar in het magazijn, ter ondersteuning van ons bestaande team tijdens de piekuren:


Ter uitbreiding van ons logistieke team zijn we op zoek naar een:


Logistieke parttime-/bijbanen beschikbaar

8-20 uur per week

Standplaats Poeldijk


Heb jij op 1 dag weleens 10.000 komkommers door je handen heen gehad?
Of heb jij weleens een container vanuit Peru gezien, vol met heerlijke avocado’s?
Vind je het leuk om te zien waar de broccoli uit de supermarkt nu eigenlijk vandaan komt?


In ons grote magazijn van zo’n 20.000 m2 is het vaak topdrukte en dat betekent dat we wel wat extra handen kunnen gebruiken! Hieronder een korte uitleg wat de werkzaamheden inhouden.


Als ontvangstmedewerker draag je zorg voor het kwalitatief en kwantitatief controleren van binnenkomende goederen, om te checken of alles overeenkomst met de inkooporder. Items waar je op controleert zijn bijvoorbeeld de aantallen, de verpakkingen, de afkomst van een product, de temperatuur, etc. Je staat aan het dock waar de vrachtwagens hun producten komen lossen en je voert de gegevens in in het systeem.

De orderpicker zorgt ervoor dat de klantorders juist en efficiënt worden opgebouwd op de pallets. Hiervoor werk je met een pompwagen, maar een beetje fysieke kracht is ook welkom… De verschillende producten worden gestapeld en de pallets worden vervolgens omwikkeld en gemerkt zodat ze kunnen worden verladen.


Het is mogelijk om wekelijks één of meerdere dagen te werken, dit wordt in onderling overleg afgestemd. De tijden zijn als volgt:

  • Maandag, dinsdag en vrijdag: van 13:30 uur tot 18:30 uur
  • Zaterdag: van 08:00 uur tot 12:00 uur

Wie ben jij

Ben jij minimaal 16 jaar en houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken?
Woon je in de regio en wil je graag wat bijverdienen naast je studie?
Volg je een logistieke opleiding en wil je graag relevante werkervaring opdoen?
Heb je schoolgaande kinderen, ben je parttime beschikbaar maar wil je wel graag werken?
Dit zijn allemaal goede redenen om contact met ons op te nemen!


Wat wordt geboden:

Wanneer je ons magazijn binnenstapt, gaat er een hele wereld voor je open. Een wereld vol kleurrijke, bijzondere producten, verser dan vers. Van Amerika, tot Poeldijk, tot Shanghai, onze producten komen en gaan de hele wereld over en jij kunt deel uitmaken van dit proces.

Als echt Westlands bedrijf heerst er een sfeer van gedrevenheid en hard werken, maar er is ook ruimte voor lol met elkaar. Natuurlijk betalen we een passend salaris en ook zit er flexibiliteit in de dagen waarop je kunt werken.

Kom jij onderdeel uitmaken van ons team?


Solliciteren doe je zo:

Vertel ons kort waarom je interesse hebt in deze baan en wanneer je beschikbaar bent. Stuur ook je CV mee en richt je sollicitatie naar suzanna.strampraat@bestfreshgroup.com.
Wanneer je vragen hebt kun je contact opnemen met Suzanna of Annamarie op het telefoonnummer 0174-530806
Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.