en-USnl-NL

ABC Logistics is onderdeel van de Best Fresh Group, een groep van bedrijven actief in de internationale handel in verse groenten en fruit. Jaarlijks verhandelen wij zo’n 150 miljoen kilo groente en fruit; van de oer-Hollandse komkommer, tot een exotische passievrucht. De groep heeft ca. 350 medewerkers in dienst en is gevestigd in het Westland, dé Greenport van Nederland.


Binnen de groep is ABC Logistics verantwoordelijk voor alle logistieke handelingen; vanaf het ophalen van producten bij telers, tot het ontvangen en inklaren van containers uit verre bestemmingen, tot het gereed maken en transporteren van orders voor de supermarkt.


Voor de komende vakantieperiodes hebben wij diverse (parttime) vacatures in het magazijn:


Logistieke vakantiebanen beschikbaar !!

van mei t/m september

Standplaats Poeldijk


Heb jij op 1 dag weleens 10.000 komkommers door je handen heen gehad?
Of heb jij weleens een container vanuit Peru gezien, vol met heerlijke avocado’s?
Vind je het leuk om te zien waar de broccoli uit de supermarkt nu eigenlijk vandaan komt?


In de maanden mei t/m september is het topdrukte in ons magazijn en dat betekent dat we wel wat extra handen kunnen gebruiken! Hieronder een korte uitleg wat de werkzaamheden inhouden.


Als ontvangstmedewerker draag je zorg voor het kwalitatief en kwantitatief controleren (tellen) van binnenkomende goederen, om te checken of alles overeenkomst met de inkooporder. Je staat dan aan het dock waar de vrachtwagens hun producten komen lossen.

De orderpicker zorgt ervoor dat de klantorders juist en efficiënt worden opgebouwd op de pallets. Hiervoor werk je met een pompwagen, maar een beetje fysieke kracht is ook welkom…☺

Zodra de orders gereed zijn, zal de medewerker ordercontrole alles natellen en controleren op juistheid. Alles moet er tiptop uitzien! Goed kunnen tellen en oog voor detail is dus een must voor deze rol.

De medewerker verlading zorgt ervoor dat de vrachtwagens op een juiste manier geladen worden. Aan de hand van de laadlijsten controleer je de orders en ook in deze functie werk je met een pompwagen.


Werktijden

Het is mogelijk om wekelijks één of meerdere dagen te werken, dit wordt in onderling overleg afgestemd. De tijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag: van 10:00 uur tot 18:00 uur
  • Zaterdag: van 08:00 uur tot 13:00 uur

Wie ben jij:

Ben jij minimaal 16 jaar en houd je ervan om je handen uit de mouwen te steken?

Woon je in de regio en wil je graag wat bijverdienen de komende maanden?

Volg je een logistieke opleiding en wil je graag relevante werkervaring opdoen?

Dit zijn allemaal goede redenen om contact met ons op te nemen!


Wat wordt geboden:

Wanneer je ons magazijn binnenstapt, gaat er een hele wereld voor je open. Een wereld vol kleurrijke, bijzondere producten, verser dan vers. Van Amerika, tot Poeldijk, tot Shanghai, onze producten komen en gaan de hele wereld over en jij kunt deel uitmaken van dit proces.

Als echt Westlands bedrijf heerst er een sfeer van gedrevenheid en hard werken, maar er is ook ruimte voor lol met elkaar. Natuurlijk betalen we een passend salaris en ook zit er flexibiliteit in de dagen waarop je kunt werken.

Kom jij onderdeel uitmaken van ons team?


Solliciteren doe je zo:

Vertel ons kort waarom je interesse hebt in deze baan en stuur ook je CV even mee, naar solliciteren@bestfreshgroup.com. Wanneer je vragen hebt, kun je contact met Suzanna of Annamarie opnemen op het telefoonnummer 0174-530806.


Meer informatie over Best Fresh Group is te lezen op www.bestfreshgroup.comWij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.