en-USnl-NL

ABC Logistics is onderdeel van Best Fresh, een groep van bedrijven ontstaan vanuit Valstar Holland, opgericht in 1928. Elk lid van de groep is een onafhankelijk bedrijf met een eigen specialisme. De kernactiviteiten bestaan uit handel, teelt en logistiek. We leveren een totaal assortiment in verse groenten en fruit en de groep heeft ca. 400 fte. in dienst.


ABC Logistics is de specialist in distributie van verse groente en fruit. Van binnenkomst tot en met het export gereed maken van de producten; de medewerkers regelen het met expertise en deskundigheid. ABC Logistics beschikt over zo'n 20.000 m2 loods oppervlakte en een eigen wagenpark. We zijn gevestigd in het Westland, dé Greenport van Nederland, en we hebben twee nevenlocaties (Breda en Venlo).


Op dit moment zijn wij op zoek naar een:


Medewerker Technische dienst

Fulltime - Standplaats Poeldijk


Voel jij je thuis in een dynamische, logistieke omgeving waar je omringd bent door verse producten?

Heb jij een elektrotechnisch/mechanische achtergrond, een brede interesse en 2 rechterhanden?


Ter uitbreiding van ons vaste team zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker Technische Dienst. In deze (nieuwe) functie is het jouw missie om ons warehouse en al het materieel daarin tiptop in orde te houden, zodat de bedrijfsprocessen ongestoord verder kunnen gaan.

Voor onze nieuwbouwlocatie, waarvoor de voorbereidingen in volle gang zijn, ben jij degene die ons op technisch gebied zal begeleiden en adviseren.


Wat ga je doen:
 • Je bent de eerste contactpersoon voor storingen aan bijvoorbeeld de koelcellen, overheaddeuren, dockshelter, het alarmsysteem, nooddeurbeveiliging etc.
 • De eerstelijns reparaties weet je zelf op te lossen en voor meer complexe zaken ben jij degene die de contacten onderhoudt met de diverse leveranciers
 • Je verzorgt klein onderhoud aan het rijdend materieel, weegschalen, gereedschappen, etc.
 • Je verzorgt zowel de aanleg van nieuwe elektra als het verplaatsen ervan
 • Op onze verpakkingslijnen ben je in staat (kleine) aanpassingen te doen
 • Verder zullen er ook loodgieter- en schilderwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd

Wie ben jij:

Als technische man of vrouw ben je in het bezit van 2 rechterhanden en door je ruime en brede ervaring zijn er maar weinig klussen waarvoor jij geen oplossing weet. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent betrokken bij zowel mens als materieel. Mensen voelen zich door jou gehoord wanneer ze een technisch probleem hebben en jij haalt er veel voldoening uit om de problemen op te lossen. Naast dat je je handen uit de mouwen steekt, vind je het ook leuk om mee te denken over hoe we zaken in de toekomst kunnen verbeteren of voorkomen en daarvoor blijf je telkens weer op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen.

Verder:
 • Heb je een afgeronde MBO opleiding in elektrotechnisch/mechanische richting
 • Heb je ruime ervaring waardoor je inmiddels breed ontwikkeld bent op technisch vlak
 • Ben je in het bezit (of bereid zijn tot het halen) van het NEN 3140 VP certificaat
 • Heb je kennis van de veiligheids- en Arbonormen zodat je je werk veilig uitvoert
 • Beheers je de Nederlandse taal in woord en schrift

Wat wordt geboden:

Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met betrokken medewerkers. Als echt Westlands bedrijf heerst er een sfeer van gedrevenheid en hard werken, de interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van groente en fruit.


Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van leeftijd en ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij aanvang wordt een contract voor bepaalde tijd geboden, maar ons doel is met jou een lange termijn samenwerking aan te gaan waar ook een vaste aanstelling bij hoort.


Enthousiast geworden?

Graag ontvangen we jouw sollicitatie middels een beknopte motivatie + CV op solliciteren@bestfreshgroup.com. Wanneer je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Suzanna Strampraat of Annamarie Leerink op het telefoonnummer 0174-530806.


Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.