en-USnl-NL

ABC Logistics is onderdeel van de Best Fresh Group, een groep van bedrijven ontstaan vanuit Valstar Holland, opgericht in 1928. Elk lid van de groep is een onafhankelijk bedrijf met een eigen specialisme. De kernactiviteiten bestaan uit handel, teelt en logistiek. We leveren een totaal assortiment in verse groenten en fruit en de groep heeft ca. 400 fte. in dienst.


ABC Logistics is de specialist in distributie van verse groente en fruit. Van binnenkomst tot en met het export gereed maken van de producten; de medewerkers regelen het met expertise en deskundigheid. ABC Logistics beschikt over zo'n 20.000 m2 loods oppervlakte en een eigen wagenpark. We zijn gevestigd in het Westland, dé Greenport van Nederland, en we hebben twee nevenlocaties (Breda en Venlo).


Binnen ABC Logistics opereert het bedrijf Valpak en daarvoor zijn wij op zoek naar een:


Meewerkend voorman Ompakken/Verpakken (FT)

Standplaats Poeldijk


In deze functie geef je leiding aan de afdeling ompak die zorgdraagt voor het samenstellen en verzendklaar maken van de uit te leveren orders. Dit alles op een zodanige werkwijze dat wordt voldaan aan de vraag van de klant en de orders volgens planning geladen kunnen worden voor transport. Als meewerkend voorman werk je mee op de momenten dat dit nodig is, maar houd je het overzicht op een correcte uitvoering.


Taken en verantwoordelijkheden:
  • Aansturen van de medewerkers zodat kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn
  • Controleren op kwaliteit/gewicht van producten en verpakkingen en herstellen van afwijkingen
  • Afstemmen van de werkverdeling
  • Planning maken voor de volgende dag
  • Registreren van orders in het computersysteem zodat voorraden up to date zijn en facturatie kan plaatsvinden
  • Toezien op naleving van de HACCP en ARBO-voorschriften
  • Op orde houden van de werkomgeving en toezien op een juiste en veilige inzet van materiaal

Wie ben jij:

Als leidinggevende is het uiteraard van belang dat je communicatief vaardig bent en overtuigingskracht hebt. Je bent samenwerkingsgericht en hebt oog voor het welzijn van de medewerkers. Je kunt planmatig werken en bent resultaatgericht en je weet overzicht te houden in de verschillende orders die op je afkomen gedurende de dag. Je bent flexibel ingesteld want in de groente en fruit branche lopen zaken nu eenmaal vaak anders dan gepland…

Verder vragen wij:
  • Een MBO4 werk- en denkniveau
  • Ervaring in de branche
  • Ervaring in het aansturen van medewerkers

Wat wordt geboden:

Je komt te werken in een internationaal georiënteerd familiebedrijf met betrokken medewerkers. Als echt Westlands bedrijf heerst er een sfeer van gedrevenheid en hard werken, de interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van groente en fruit.


Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van leeftijd en ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij aanvang wordt een contract voor bepaalde tijd geboden, met kans op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Binnen ABC Logistics en de Best Fresh Group is voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en deel te nemen aan eventuele cursussen of opleidingen.


Enthousiast geworden?

Graag ontvangen we jouw sollicitatie middels een beknopte motivatie + CV op solliciteren@bestfreshgroup.com. Wanneer je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Suzanna (0174-530806) of Annamarie (06-40578057).


Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.