en-USnl-NL

ABC Logistics is onderdeel van de Best Fresh Group, een groep van bedrijven ontstaan vanuit Valstar Holland, opgericht in 1928. Elk lid van de groep is een onafhankelijk bedrijf met een eigen specialisme. De kernactiviteiten bestaan uit handel, teelt en logistiek. We leveren een totaal assortiment in verse groenten en fruit en de groep heeft ca. 400 fte. in dienst.


ABC Logistics is de specialist in distributie van verse groente en fruit. Van binnenkomst tot en met het export gereed maken van de producten; de medewerkers regelen het met expertise en deskundigheid. ABC Logistics beschikt over zo'n 20.000 m2 loods oppervlakte en een eigen wagenpark. We zijn gevestigd in het Westland, dé Greenport van Nederland, en we hebben twee nevenlocaties (Breda en Venlo).


Op dit moment zijn wij per direct op zoek naar een:


Orderpicker / heftruckchauffeur

Standplaats Poeldijk


Voel jij je thuis in een dynamische, logistieke omgeving waarin je omringd bent door mooie verse producten? Ben jij fysiek sterk en/of heel behendig op de heftruck?

Ter uitbreiding van ons vaste team zijn wij op zoek naar iemand die komt helpen bij het gereed maken van de orders. Daarnaast assisteer je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en werk je mee om ons magazijn schoon en veilig te houden.


Wat ga je doen:
  • Gereed maken van orders voor de klant, omwikkelen en merken van pallets en deze voor verlading gereedzetten
  • Controleren van producten op uiterlijke kwaliteit en verwijderen van slecht product
  • Invullen van orderpick lijsten
  • Laden en lossen van vrachtauto’s
  • Zorgen voor een goed onderhoud van de machines
  • Samen met je collega’s het schoon, veilig en opgeruimd houden van de werkomgeving

Wie ben jij:
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke functie in de AGF-branche
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat
  • Het spreken en lezen van de Nederlandse taal is belangrijk want dat is onze voertaal
  • Verder kun je goed samenwerken, heb je verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor detail

Wat wordt geboden:

Je komt te werken in een internationaal georiënteerd familiebedrijf met betrokken medewerkers. Als echt Westlands bedrijf heerst er een sfeer van gedrevenheid en hard werken, maar er is ook ruimte voor lol met elkaar. De interne communicatie is informeel en er zijn korte lijnen, zodat snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld van groente en fruit.

Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van leeftijd en ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij aanvang wordt een contract voor bepaalde tijd geboden, met kans op een vaste aanstelling bij goed functioneren.


Enthousiast geworden?

Graag ontvangen we jouw sollicitatie middels een beknopte motivatie + CV op suzanna.strampraat@bestfreshgroup.com. Wanneer je vragen hebt over deze functie, kun je contact opnemen met Suzanna Strampraat op het telefoonnummer 0174-530806.
Wij hebben besloten de werving voor deze vacature zelf uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.