en-USnl-NL

Ook transport via ABC Logistics

Vervoer van A naar B doet een groot beslag op de tijd in de versketen. Hoe sneller, hoe verser. Begrijpelijk daarom dat ABC Logistics er alles aan doet om die transportketen zo kort mogelijk te houden. Met een compleet distributienetwerk bestrijken we alle belangrijke afzetmarkten in Europa. Deels bestaat onze vloot uit eigen vrachtwagens, deels schakelen we gespecialiseerde vervoerders in. Door te werken met vaste partners hebben u en wij de zekerheid dat het product met alle zorgen omringd is.


Bijvoorbeeld optimale koelfaciliteiten, om elk product onder de juiste condities te vervoeren. Maar ook tracking and tracing, om onderweg maximaal grip te houden op de status van uw order. Elke vrachtwagen is voorzien van datalogger en boardcomputer om een rit van minuut tot minuut te reconstrueren. Geautomatiseerde planning voorziet in de optimale belading per bestemming. En in een betrouwbaar afleverschema.


Milieuverantwoord vervoer

Natuurlijk houden we ook rekening met de milieuaspecten van transport. Daarom werken al onze chauffeurs met de principes van Het Nieuwe Rijden. Een methode die niet ten koste gaat van de leverbetrouwbaarheid, maar wel een minimaal verbruik van brandstof - en daarmee een lagere uitstoot van CO2 - waarborgt.